21 juni 2018: De 6e Doesburgse Haringparty!

DE DOESBURGSE HARINGPARTY
EEN NIET MEER WEG TE DENKEN NETWERKEVENEMENT VOOR DOESBURG EN OMSTREKEN. Rotaryclub Doesburg organiseert dit jaar alweer voor de zesde keer de Doesburgse Haringparty. Tijdens dit samenzijn wordt middels een veiling van twee vaatjes nieuwe haring zoveel mogelijk geld bijeengebracht voor het Goede Doel.

WANNEER? Donderdag 21 juni van 17.00u tot 20.00u

WAAR? Gasthuis Du Soleil, Gasthuisstraat 8 te Doesburg.

KOSTEN? U betaalt € 30 p.p., waarvan het overgrote deel naar het Goede Doel gaat.

AANMELDEN?
Bij voorkeur aanmelden via de website www.haringpartydoesburg.nl maar spontaan binnenkomen mag natuurlijk ook!  U kunt op de website na aanmelding via Ideal afrekenen, maar contant betalen bij de entree van het Gasthuis Du Soleil is ook mogelijk. Desgevraagd ontvangt u een factuur van ons.

WAT KRIJG IK VOOR DIE € 30,00?
Onbeperkt nieuwe haring eten die u kunt laten vergezellen door Zuidam Corenwijn; 4 consumptie-munten voor fris, bier, wijn, gefrituurde lekkernijen en borrelhapjes, onbeperkt netwerken en mogelijkheid tot meebieden op 2 vaatjes nieuwe haring.

PROGRAMMA
17.00u             Binnenlopen, registreren, betalen, netwerken en nieuwe haring proeven
18.30u             Veiling van twee vaatjes nieuwe haring.
19.00 u            Bekendmaking opbrengst voor het goede doel en de overhandiging van de cheque.
tot 20.00u         Netwerken en gezellig samenzijn onder het genot van haring, hapje en drankje.

INFORMATIE?
Meer informatie over dit mooie Doesburgse netwerk-evenement is te vinden op: www.haringpartydoesburg.nl of bel met Martin Beijer 06 51 400684, mail: martin@beijer1.nl
Mailen naar Marcel Opgenoort kan ook: marcel@opglandscape.nl

DOEL ZESDE HARINGPARTY 2018
Toerisme is belangrijk voor Doesburg; het is de kurk waarop Doesburg drijft! Maar kunnen toeristen makkelijk de verbinding maken tussen het water en het stadscentrum en omgekeerd?
De ervaring leert dat watertoeristen bij het water blijven en de centrumtoeristen in het centrum. Dat is voor beide partijen jammer, want zij missen een mooi stukje Doesburg.

ARTISTIEK PAD
RC Doesburg wil een steentje bijdragen aan de plannen van gemeente en bedrijfsleven om een verbinding te realiseren in de vorm van een creatief pad met een heldere bewegwijzering, maar ook met een artistieke invulling als verbindingsroute tussen stad en water. De artistieke invulling zal gewaarborgd worden doordat Doesburg veel kunstenaars en galeries herbergt. Het concrete goede doel van 2018 is dan ook om een financiële bijdrage te leveren om dit artistieke verbindingspad te realiseren