Kerstmarkt 2016; Rotary steunt 'Muziek op Maat'

Op zaterdag 10 december a.s. is Rotaryclub Doesburg wederom te vinden op de Doesburgse Kerstmarkt. Met de opbrengst van de verkopen op de kraam ondersteunen we het project ‘Muziek op Maat’.

Dit project is opgezet door vrijwilliger Martine Weijers en bedoeld voor de ongeveer 45 dementerende oudere bewoners van de Hessengracht en St. Elisabeth in Doesburg.
‘Muziek op Maat’ biedt bewoners de mogelijkheid om te luisteren naar muziek die geheel is afgestemd op hun persoonlijke voorkeur. Herkenbare muziek kan prikkelen, herinneringen oproepen en het is aangetoond dat muziek mensen met dementie op ongelooflijk krachtige manieren raakt. Het luisteren en afspelen van muziek kan kwaliteit van leven terugbrengen en interactie vergemakkelijken.

Om dit project te realiseren zijn een aantal koptelefoons en mp3-spelers nodig.
Rotaryclub Doesburg ondersteunt dit project van harte!
In onze kraam vindt u handgemaakte kerstaccessoires afkomstig van vormgevingswerkplaats De Lente in Doesburg, Jo Spier kerstkaarten én Bakkerij Koenen bedenkt en levert de ingrediënten voor een Doesburgse kerstcake, die we in cadeauverpakking inclusief recept aan de man gaan brengen. U loopt ons toch niet voorbij?