Oproep: (Startende) ondernemers uit de regio Doesburg, meld je aan voor een avondje sparren met de Rotary!

Ben jij een (startende) ondernemer en wil je eens praten over de voortgang van jouw onderneming, over je motivatie, over tegenslag of uitbreiding? Loop je tegen een kwestie aan waarvoor je zo gauw geen oplossing ziet of wil je gewoon eens een avondje sparren?

Rotary Doesburg gaat regelmatig met ondernemers in gesprek.

Onder onze leden zitten financiële experts, fiscalisten, psychologen, ondernemers, kunstenaars – een breed scala aan expertise. We komen graag met jou in contact. Beschouw het als een gratis adviesgesprek! Wij garanderen uiteraard volledige vertrouwelijkheid.

Het eerstvolgende gesprek staat gepland voor maandagavond 13 februari 2017.

Wil je van deze gelegenheid gebruik maken, stuur dan voor 16 januari 2017 een mail aan s.debruin02@planet.nl

Wij nemen dan contact met je op voor een oriënterend gesprek.