23 juni 2016: de 4e DOESBURGSE HARINGPARTY

DOESBURGSE HARINGPARTY 2016

Rotary Club Doesburg organiseert dit jaar alweer voor de vierde keer de Doesburgse Haringparty. Op het plein achter het Stadhuis vinden op deze middag een aantal officiële handelingen plaats: het plein krijgt officieel een nieuwe naam, er wordt een passend straatnaambord onthuld en uiteraard presenteren wij met trots de bronzen maquette van Doesburg, het goede doel waarvoor wij gezamenlijk vorig jaar de opbrengst voor bijeenbrachten.

De Haringparty wordt daarna vervolgd met volop ‘Hollandsche Nieuwe’, de mogelijkheid tot netwerken en traditiegetrouw worden twee vaatjes nieuwe haring geveild om zoveel mogelijk geld bijeen te brengen voor een nieuw te realiseren Doesburgs project.

WANNEER? Donderdag 23 juni van 16.00u tot 20.00u

WAAR? Plein achter het Doesburgse Stadhuis, hoek Roggestraat, Ph.Gastelaarsstraat

KOSTEN? U betaalt € 30,00 per persoon, waarvan het overgrote deel naar het nieuwe Serviceproject gaat. De deelnamekosten kunt u contant betalen bij de entree van de tent op het plein. U krijgt desgevraagd een factuur van ons mee.

WAT KRIJG IK VOOR DIE € 30,00? Onbeperkt haring happen, Zuidam Corenwijn drinken; 4 consumptie- munten voor fris, bier, wijn; Hollands Bitter-garnituur; onbeperkt netwerken en mogelijkheid tot meebieden op 2 vaatjes nieuwe haring.

Maatje van kwaliteit

16.00u 17.00 u 18.30u 19.30 u tot 20.00u

officiële onthulling naam plein, straatnaambord en maquette. aanvang Haringparty
veiling van twee vaatjes nieuwe haring.
bekendmaking eindbedrag voor het nieuwe goede doel netwerken en haring happen.

AANMELDEN? U kunt uw deelname bevestigen op de website www.haringparty-doesburg.nl onder het kopje ‘Aanmelden’. De organisatie weet graag hoeveel gasten er komen i.v.m. inkoop.

INFORMATIE? Meer informatie over dit mooie Doesburgse netwerk-evenement is te vinden op: www.haringparty-doesburg.nl of bel / mail met Jan Strating (06 22 742 394), info@jrs-bs.nl