Woensdag 28 september 2016: veiling in de Gasthuiskerk Doesburg voor Stichting 'Make a Wish'

Noteer in uw agenda! Woensdag 28 september: veiling in de Gasthuiskerk voor Stichting 'Make a Wish' .....

Ieder jaar krijgen circa 1.200 kinderen en jongeren in Nederland te horen dat ze levensbedreigend ziek zijn. Een verschrikkelijk bericht. Al die kinderen hebben– afgezien van het feit dat ze beter willen worden – een allerliefste wens.

Make-A-Wish Nederland wil deze wensen vervullen. Allemaal!
En daar hebben we uw steun hard bij nodig.

In de Gasthuiskerk Doesburg wordt een speciale avond georganiseerd om aandacht te vragen voor stichting Make-A-Wish en om geld voor deze organisatie bijeen te brengen.

De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren open en kunt u 60 kavels bezichtigen die geveild worden.

Een veiling van 60 kavels, die beschikbaar zijn gesteld door het Doesburgse bedrijfsleven en door particulieren!
Het zijn niet alleen (kunst-)voorwerpen die worden geveild, maar bijvoorbeeld ook: een boottocht op de IJssel, een schoonheidsbehandeling, een diner, een wijnproeverij, een luxe poetsbeurt voor de auto en een smart-tv.

Burgemeester Loes van der Meijs zal optreden als veilingmeester met niemand minder dan Angelique Krüger die u zal motiveren om kavels te kopen en hoog te bieden onder toezicht van notaris Te Lindert.
Kom ook op woensdag 28 september en bied mee!

Mede mogelijk gemaakt door:
Rotary Club Doesburg - Gasthuiskerk Doesburg - ZON Doesburg - Hami Drukkers