Santa Fun Run op 8 december tijdens kerstmarkt Doesburg

Op zaterdag 8 december 2018 organiseert Rotary Club Doesburg in samenwerking met sportcentrum I AM Sports en Viking Adventure Sports een Santa Run tijdens de jaarlijkse Kerstmarkt in Doesburg.
De Santa Run is al populair in tientallen steden en dorpen in Nederland en dit jaar zullen ook de straten in Doesburg rood kleuren door rennende Santa’s!
Tijdens de Santa Fun Run zullen deelnemers, na een swingende warming up bij De Waag verzorgd door I AM Sports, een (hard)loopronde afleggen van 2,5 kilometer over de singels van Doesburg.  Wandelend of rennend, het gaat om het plezier. Aanvang warming up: 14.50 uur, start 15.00 uur. Het startschot wordt gelost door burgemeester Loes van der Meijs.

Voor kinderen is er de Santa Kids Run. Zij rennen twee keer de Koepoortstraat op en neer. Alle deelnemers, groot en klein, ontvangen een medaille, die aan het einde van de beide Santa Runs wordt uitgereikt. Aanvang warming up: 14.20 uur, start 14.30 uur. De inschrijfkosten bedragen € 10,00 per persoon voor de Santa Fun Run en € 7,50 voor de Santa Kids Run. Dit is dus inclusief het kerstmanpak. Meer informatie, aanvangstijden en inschrijving, ga naar doesburg.rotarysantarun.nl

Goede doel:
De opbrengst van deze eerste editie gaat naar de Voedselbank. In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. Zij hebben niet genoeg geld om iedere dag een volledige maaltijd op tafel te zetten. De voedselbank helpt deze mensen door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Bij de voedselbank werken uitsluitend vrijwilligers.

Tot ziens op zaterdag 8 december!