Waar en wanneer is de overheerlijke Doesburgse mosterdsoep te koop?

Op zaterdag 23 april organiseert Rotary Doesburg van 11 uur tot 15 uur een fantastische Doesburgse Mosterdsoepdag in het centrum! Op de driesprong (voor Hans Ouderwets Lekker!) kun je genieten van de heerlijkste mosterdsoep. De soep is warm per kop te koop of per literemmer. En we hebben daarnaast nog een geweldige primeur die ook te koop zal zijn. Vooraf soep bestellen kan ook, klik dan even op 'lees meer'.....

Een woord van dank is op zijn plaats!

Graag wil Rotaryclub Doesburg bedrijven en personen die deze Doesburgse Mosterdsoepdag mogelijk hebben gemaakt, heel hartelijk bedanken. Klik op 'lees verder' voor een overzicht.

Uitslag mosterdsoepwedstrijd! Zaterdag 23 april om 11 uur (bij de Driesprong)

Hoe gaat het verder met de Mosterdsoep wedstrijd? De strijd om de beste mosterdsoep 2022 is in feite gestreden, de jury heeft besloten, alleen hangen we de uitslag nog niet aan de grote klok. Dat gebeurt op zaterdag 23 april om 11 uur. Die dag staan er twee kramen op de Driesprong (voor Hans Ouderwets Lekker) en wordt er volop mosterdsoep verkocht. Komt allen!

Mosterdsoepwedstrijd is terug!

De Doesburgse Mosterdsoepwedstrijd maakt een comeback. Op 30 maart 2022 vindt de wedstrijd tussen 10 horecaondernemers plaats en op 23 april worden de winnaars bekendgemaakt. Er zijn drie categorieën: vegetarisch, vlees en vis. De organisatie van de wedstrijd is opgepakt door Rotary Doesburg.

We waren er weer bij; NL Doet 2022

Al jarenlang zetten leden van Rotaryclub Doesburg zich in tijdens de NL Doet dagen. Natuurlijk waren zij op zaterdagochtend 12 maart jl. weer van de partij. Dat betekende handjes uit de mouwen! Net als in voorgaande jaren werd er door de Rotaryleden stevig geklust bij de Doesburgse Museumtuin 't Olde ras. Deze nationale vrijwilligersdagen zijn inmiddels een fenomeen geworden en Rotaryclub Doesburg draagt graag een steentje bij!

Rotary Doesburg

Wat is Rotary? Je hebt ongetwijfeld wel eens gehoord van de Rotary: de op 4 na grootste NGO van de wereld. Wereldwijd proberen 34.000 clubs, met 1,2 miljoen leden, een bijdrage te leveren aan een betere wereld, gestoeld op wederzijds begrip en vertrouwen. Rotary clubs staan niet NAAST de maatschappij, maar er MIDDENIN. Sterker nog, het fundament van iedere Rotary club is gebaseerd op diversiteit in beroepsgroep, achtergrond en leeftijd. ...lees meer

Lid worden van Rotary

Graag presenteren we onszelf op de meest passende manier: persoonlijk! Wil je ontdekken of Rotary Club Doesburg bij jou past, neem dan contact met ons op! Bekijk ons introductiefilmpje ''Waarom Rotary?"  of kijk op ''Ontdek Rotary''
Vul ons contactformulier in of stuur een mail naar rotaryclubdoesburg@gmail.com We kijken uit naar een kennismaking! 

Nieuwsberichten

Dank u wel!

Graag wil Rotaryclub Doesburg bedrijven en personen die deze Doesburgse Mosterdsoepwedstrijd mogelijk hebben gemaakt, heel hartelijk bedanken. Klik op 'lees verder' voor een overzicht.

Dé uitslag van de mosterdsoepwedstrijd; zaterdag 23 april om 11 uur (Driepsrong)

D Day, zaterdag 23 april! De strijd om de beste mosterdsoep 2022 is in feite gestreden, de jury heeft besloten, alleen hangen we de uitslag nog niet aan de grote klok. Dat gebeurt op zaterdag 23 april om 11 uur. Die dag staan er twee kramen op de Driesprong (bij Hans OUderwets Lekker) en wordt de mosterdsoep in de verkoop gedaan.

Bekijk alle nieuwsberichten