8e editie van de haringparty, 23 juni 2022

Rotaryclub Doesburg organiseert de 8e Doesburgse Haringparty op 23 juni as.

Rotaryclub Doesburg pakt na twee Corona jaren de draad weer op en organiseert dit jaar wederom de enige echte Doesburgse Haringparty! Een niet meer weg te denken netwerkevenement voor Doesburg en omstreken. Tijdens deze gezellige ontmoeting wordt door uw aanwezigheid en de veiling van een vaatje nieuwe haring zoveel mogelijk geld bijeengebracht voor het Goede Doel.

WANNEER? Donderdag 23 juni 2022, vanaf 17.00 uur
WAAR? Locatie: Loc 17, Turfhaven 1, 6981 EB Doesburg.
KOSTEN? U betaalt € 30 p.p. waarvan het overgrote deel naar het Goede Doel gaat.

AANMELDEN?
Graag aanmelden bij Yolanda Goppel. Stuur een mail naar:  y.goppel@upcmail.nl   In de bevestigingsmail staat hoe u ons kunt betalen. Yolanda bellen mag ook, M: 06 25 13 30 80. Laat ons vooral weten of u ook een factuur wenst. Spontaan binnenlopen op 23 juni mag natuurlijk ook!

WAT KRIJG IK VOOR DIE € 30,00?
Voor dit bedrag mag u onbeperkt nieuwe haring eten, en wellicht neemt u er een glaasje Zuidam Corenwijn bij. U ontvangt 3 consumptiemunten voor fris, bier, wijn, gefrituurde lekkernijen en borrelhapjes. Daarnaast kunt u gezellig netwerken en uiteraard heeft u de mogelijkheid om te bieden op een vaatje nieuwe haring.

PROGRAMMA
17.00 uur: Binnenlopen, registreren, betalen, netwerken en nieuwe haring proeven
18.30uur: Veiling van een vaatje nieuwe haring.
19.00 uur: Bekendmaking opbrengst voor het goede doel en de overhandiging van de cheque.
Tot 20.00 uur: Netwerken en gezellig samenzijn onder het genot van haring, hapje en drankje.

MEER INFORMATIE OF WILT U HET EVENEMENT SPONSOREN?
Mail Martin Beijer: martin@beijer1.nl

DOEL ACHTSTE HARINGPARTY 2022
In de afgelopen jaren heeft RC Doesburg met de opbrengst van de jaarlijkse haringparty’s een belangrijk aandeel gehad in de totstandkoming van meerdere prachtige projecten, zoals de wereldwijzer in het centrum van Doesburg en de bronzen maquette naast het stadhuis. Ook werd een forse bijdrage geleverd om de zeer gewenste Es klok voor het Doesburgs carillon te financieren.

EEN HEEL GAAF GOED DOEL….
De opbrengst van de 8ste haringparty gaat naar de VVV Doesburg.