Een woord van dank is op zijn plaats!

Een woord van dank is op zijn plaats…..
Zoals we in bovenstaand bericht (zie onder item 1) al berichten; op zaterdag 23 april van 11-15 uur verkopen leden van Rotary Doesburg, Doesburgse Mosterdsoep van de beste soepmakers uit Doesburg. We staan met een kraam op de Driesprong (voor Hans Ouderwets Lekker)

Graag willen we onderstaande bedrijven en personen danken die deze Doesburgse Mosterdsoepdag mogelijk hebben gemaakt

• Eetcafé Bruut
  • Proeverij De Stadstuin
  • Restaurant De Liefde
  • Brasserie de Poort
  • Restaurant De Waag
  • Bakkerij Sonja
  • Bakkerij Bertram
  • Het Gildecafé
  • Lunchroom La Fleur
  • Restaurant de Kade

​Zij zullen de liters soep produceren die we op zaterdag 23 april zullen gaan verkopen!

We bedanken daarnaast:

• De Doesburgsche Mosterd- en Azijnfabriek voor de mosterd.
  • Podium Doesburg omdat wij hier een middag de soepen mochten testen.
  • Stichting Centrum Belangen Doesburg, omdat zij de Muzikale bijdrage op 23 april financieren.
  • Luc van Zanten, stagiair Rijn IJssel College, voor het leuke filmpje dat hij heeft gemaakt.
  • Esther van STR-vormgeving voor het fraaie ontwerp van het etiket voor op de emmers soep.
  • Burgmeester Loes van der Meijs voor het uitreiken van de prijzen op 23 april.
    En last but not least…..
  • Alle leden van Rotary Doesburg die zich belangeloos inzetten voor dit evenement.

DANK AAN ALLEN!