Waar en wanneer is de overheerlijke Doesburgse mosterdsoep te koop?

Op zaterdag 23 april as. organiseert Rotaryclub Doesburg van 11 uur tot 15 uur een fantastische Doesburgse Mosterdsoepdag in het centrum! Op de Driesprong (voor Hans Ouderwets Lekker!) kun je genieten van de heerlijkste mosterdsoep. De soep is warm per kop te koop of per literemmer. De beste horecabedrijven uit Doesburg werken hard om deze heerlijke soepen te produceren. En we hebben daarnaast nog een geweldige primeur die ook te koop zal zijn in de kraam; een, door de Doesburgsche Mosterd- en Azijnfabriek ontwikkelde zoete mosterdsaus, een mooie basis voor een dressing.

Om zeker te zijn dat u de heerlijkste mosterdsoep niet misloopt, kunt u vooraf een bestelling plaatsen. Stuur een mailtje naar mosterdsoepwedstrijddoesburg@gmail.com. De ambachtelijke mosterdsoep kost slechts € 7,50 per liter en de opbrengst gaat in zijn geheel naar het goede doel (opvang Oekraïense vluchtelingen). In uw mail graag uw naam, adres en het gewenste aantal liters soep dat u wilt ontvangen. De soep staat voor u klaar op 23 april vanaf 10:00 uur.